Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon

Jämför produkt Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Lejon i kategorin Prydnadskuddar och kuddfodral här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna Lejon från Afroart är en härlig sittdyna som skapats för att ge komfort och stil till din inredning. Den är tillverkad av filt och är färgstarkt färgad i en ljusgul nyans.

Denna sittdyna är perfekt för att ge ett personligt och välkomnande utseende till ditt hem och är också ett utmärkt val för att skapa en bekväm sittplats. Den är 28 cm i diameter och har en mysig och mjuk fyllning som ger komfort och stöd som du kommer att uppskatta. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x4 cm

Sitt skönare med denna mjuka och härliga sittdyna från Broste Copenhagen. En stolstyna är ett praktiskt och enkelt sätt att skapa variation på utemöbeln eller vid matbordet. Det kan också vara bra till att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer i flera vackra färger. De finns även i en randig modell, om man vill blanda enfärgat och randigt. Den har två sydda band för att fästa dynan i stolen, och i serien Ava finns även tjockare dynor och en större variant. Denna modell är 4 cm tjock, och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Hilke

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Serax

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Yaxell

Se alla produkter