Sidan innehåller annonslänkar

2-pack print Mr Tom / Flying Boat 18 x 24 cm Mrs Mighetto

Kontrollera pris

Köp nu

Artikelnamn MR TOM/FLYING BOAT.

2-pack print Mr Tom/ Flying Boat mått 18 x 24 cm.

Material 2-pack print i storlek 18x24 och tryckt på 200 g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla känslan av originalet i akvarell.


Beställ 2-pack print Mr Tom / Flying Boat 18 x 24 cm Mrs Mighetto på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2-pack print Mr Tom / Flying Boat 18 x 24 cm Mrs Mighetto inom kategorin Prints.

Läs mer...
Kategori: Prints
Artikelnummer: 157164504
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Kosta Boda

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Spring Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Spring

Spring (tidigare TA Spring eller Total Annihilation: Spring) är en komplett 3D-spelmotor för realtidsstrategispel baserad på öppen källkod, som började som Total Annihilation Demo Viewer av klanen Swedish Yankspankers. De första versionerna av spelet utvecklades av klanen själva, men en skara fans och utvecklare tog sedan över huvudarbetet för att utveckla de senare versionerna. Det ursprungliga målet med spelmotorn var att den skulle klara av att hantera alla modifikationer (moddar) och alla enheter av tredjepartsutvecklare till spelet Total Annihilation. Detta mål är sedan länge i princip uppnått, och numera är utvecklingen av spelet inriktad på att lägga till nya funktioner. I Spring spelar man någon av ett flertal existerande moddar. Standardinstallationen kommer med ett antal förinstallerade, varav vissa kräver att man äger en kopia av TA för att kunna spelas legalt, medan andra moddar med fritt innehåll kan användas gratis, och utan att man behöver äga en TA-installation. Spelet går att spela både mot botar och i multiplayer mot andra spelare via internet. Spelmotorn är licensierad under GNU General Public License. Källkoden till Spring är huvudsakligen skriven i C++, med undantag av den förvalda lobbyn, som är skriven i Delphi, och dess nuvarande spelserver som är skriven i java.