Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi

Jämför produkt Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Girlang Fågel Papper 135 cm Multi i kategorin Posters och ramar här hos oss.

Produktinformation

Dekorera ditt hem med denna färgglada girlang av fåglar från Afroart. Häng den i fönstret eller kanske över barnsängen, fin att ligga och titta på när man ska somna.

Tillverkad på Nepals sluttningar av busken Daphne Cannabina, lokalt kallad Lokta. Nepal är känt för sin handpapperstillverkning och där finns en lång tradition i detta hantverk.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Kunskapstavlan® - Poster 30x40 cm Breast No 1

I samarbete med Bröstcancerförbundet har Kunskapstavlan tagit fram kollektionen Bröstkoll. Kollektionens syfte är att sprida den livsviktiga kunskapen om hur man ska undersöka sina bröst men också att skapa en vardaglig påminnare om undersökningen. Genom att förmedla kunskapen hur vi lär känna våra bröst kan vi tillsammans rädda liv. Kunskapstavlan har även startat en egen insamling till denna livsviktiga forskning.

Alla Kunskapstavlans posters är tryckta på miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med ett handpräglat sigill vilket gör varje exemplar unikt. Kunskapstavlans posters trycks på deras Svanenmärkta tryckeri i Sverige. Bröstkoll finns även i storleken 50x70 cm.

OBS - Alla posters säljs utan ramar som du kan köpa till separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Iittala

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Zwiesel

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Solstickan

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter