Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Pizzastål / Bakstål med uppvik 37x32 cm

Beställ Kockums - Pizzastål / Bakstål med uppvik 37x32 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Pizzastål / Bakstål med uppvik 37x32 cm inom kategorin Pizzastenar.

Produktinformation

Svensktillverkat bak och pizzastål. Fungerar i ugn, på alla spishällar, på grill eller över öppen eld. .

Se gärna också

Gourmetstål - Pizzastål Classic -13%

Svensktillverkat bakstål från Gourmetstål i modellen classic för att baka den perfekta pizzan eller brödet.

Pizzastål Classic är för dig som vill göra om din egen ugn till en ugn i riktig bakugn. Med Gourmetstål kan du baka pizza på cirka 120 sekunder och tunnbröd på cirka 60 sekunder. Du får enkelt upp värme som i en vedeldad ugn genom att utnyttja ugnens grillelement på maxeffekt. Grillelementet når en temperatur på cirka 1000 grader som stålet i sin tur tar till sig och får du en yttemperatur på cirka 400 grader. Ett bakstål kan inte spricka eller gå sönder till skillnad från en pizzasten. Den har dessutom 18 gånger högre värmeledningsförmåga än en baksten. Pizzastålet går även att lägga på grillen eller på spisplattan för att skapa din egen stekhäll.

Svenska Gourmetstål tillverkar stålprodukterna med varmvalsat stål från Norrbotten som sedan skärs ut och slutbehandlas i Västerbotten vilket gör produkterna helt svenska. Stålet har en speciell ytbehandling för ökad värmeyta och naturlig non-stick. Kombinera stålet med två bak- eller pizzaspadar så att en pizza kan förberedas på den ena så att du alltid har en pizza redo! Vid köp ingår en praktisk tygkasse för förvaring samt ett häfte med inspiration, recept och information om produkten. Vikt 9 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Pizzastenar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Koziol

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Blomus

Se alla produkter