Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kockums Pizzastål 35 cm

Jämför produkt Kockums - Kockums Pizzastål 35 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kockums Pizzastål 35 cm i kategorin Pizzastenar här hos oss.

Produktinformation

Kockums pizzastål med handtag hjälper dig göra de godaste hemmagjorda pizzorna!Detta Kockums Pizzastål 35 cm kan även användas som bakstål när du ska baka bröd eller frallor Pizzastålet fungerar i ugn när du ska baka pizza och bröd men även på alla spishällar, inklusive induktionshäll, på grillen eller över öppen eld.

Pizzastålet är perfekt om du vill grilla hamburgare, grönsaker eller andra grillfavoriter över öppen eld eller på grillen.Kockums pizzastål är 35 cm i diameter så du får plats med en härligt stor pizza med alla dina favoritingredienser på eller ett gäng frukostfrallor. Det levereras även förbehandlat och förinbränt så det går att användas direkt och har handtag som förenklar användandet.

Skillnaden mellan pizzastål och pizzasten är att ett pizzastål är ett kraftfullare hjälpmedel när du ska grädda pizza eller bröd. Dels tål pizzastålet högre temperaturer och riskerar inte att spricka vilket en pizzasten kan göra.

Sen är pizzastål bra för dig som har en ugn som inte kommer upp i så höga temperaturer som krävs för att få till en frasig pizzadeg. Då hjälper pizzastålet till att höja temperaturen ytterligare!Kockums bak/pizzastål är helt svensktillverkat och tillverkas i Anderstorp av svenskt 6 mm tjockt kolstål från SSAB och är 35 cm i diameter och väger 4710 g så det är ett rejält hjälpmedel för köket, både i kvalitet och i storlek.

Se även andra produkter från Pizzastenar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Ramar

Ramar från Georg Jensen

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter