Sidan innehåller annonslänkar

Zassenhaus - München Kvarn 35 cm Vit

Jämför produkt Zassenhaus - München Kvarn 35 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - München Kvarn 35 cm Vit i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Zassenhaus är bara en vanlig kvarn tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén.

Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.Vi säger inte att man ska mala sten, även om det är möjligt, de keramiska malverken är hårdare än stål och näst intill outslitliga. Därför kommer Zassenhaus malverk med 25 års garanti.

Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha det med den steglösa inställningen som stannar på plats hur mycket man än mal.Münchenserien är en exklusiv serie som kombinerar klassisk form och en modern framtoning som verkligen sticker ut. Kvarnen avslutas med en dekorativ och skyddande stålring längst ner vid malverket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Japanska knivar

Japanska knivar från Zwilling

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Modern House

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Hilke

Se alla produkter
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Le Creuset

Se alla produkter