Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Muskatino Muskotkvarn 4x13 cm

Beställ AdHoc - Muskatino Muskotkvarn 4x13 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Muskatino Muskotkvarn 4x13 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Muskatino Muskotkvarn från AdHoc är den perfekta tillbehörsprylen för att få ut det mesta av smak och arom ur muskotnötter. Det fina rostfria stålet ger en modern och stilren känsla som passar perfekt in i ditt kök.

Kvarnen är enkel att använda och har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen. Den har en justerbar skala som gör att du kan anpassa malda muskotnötter till den storlek du önskar.

Se gärna också

Zassenhaus - München Pepparkvarn 15 cm Vit/Guld -25%

En exklusiv pepparkvarn ur serien München från Zassenhaus. Den är tillverkad i lackerad bok med eleganta guldlackerade detaljer i stål. Kvarnen blir en fin detalj till ett dukat bord eller ståendes på köksbänken.

Denna effektiva kvarn har ett kvarnverk i härdad keramik som är ett av de hårdaste materialen som finns. Det är inte bara mycket slitstarkt utan även motståndskraftigt mot korrosion. Malverket är även justerbart vilket innebär att du kan anpassa kornstorleken efter dina preferenser. Önskas grovmalet eller finmalet? Det väljer du själv genom att vrida på verket till önskad position. Njut av en professionell kvarn som aldrig gör dig besviken.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Cult Design

Se alla produkter
Oljelampor

Oljelampor från Tenderflame

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Rösle

Se alla produkter