AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn

Beställ AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Menage Molto Salt- och pepparströare från AdHoc har keramisk kvarnverk och kan justera malningsgraden precis så som du önskar.Kvarnarna står på ett stilrent träställ för att hålla arbetsytan ren och för att kunna ställas fram på bordet på snyggt sätt. .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Boska Holland

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Nespresso

Se alla produkter