AdHoc - MagTwo Kryddkvarn 7x20 cm Svart

Beställ AdHoc - MagTwo Kryddkvarn 7x20 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - MagTwo Kryddkvarn 7x20 cm Svart inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc är den perfekta kryddkvarnen för kockar som söker den bästa smaken. Den har ett justerbart kvarnverk som gör att du kan välja exakt hur finmalet du vill ha.

Se gärna också

Zassenhaus - München Pepparkvarn 15 cm Vit/Guld -25%

En exklusiv pepparkvarn ur serien München från Zassenhaus. Den är tillverkad i lackerad bok med eleganta guldlackerade detaljer i stål. Kvarnen blir en fin detalj till ett dukat bord eller ståendes på köksbänken.

Denna effektiva kvarn har ett kvarnverk i härdad keramik som är ett av de hårdaste materialen som finns. Det är inte bara mycket slitstarkt utan även motståndskraftigt mot korrosion. Malverket är även justerbart vilket innebär att du kan anpassa kornstorleken efter dina preferenser. Önskas grovmalet eller finmalet? Det väljer du själv genom att vrida på verket till önskad position. Njut av en professionell kvarn som aldrig gör dig besviken.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Iittala

Se alla produkter
Förkläden matlagning

Förkläden matlagning från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Arabia

Se alla produkter