Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 6x17 cm

Jämför produkt AdHoc - Kryddkvarn 6x17 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 6x17 cm i kategorin Pepparkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc har den här kvarnen en unik och elegant design som kommer att passa perfekt in i vilket kök som helst. Kvarnen har en justerbar mal som ger dig möjlighet att mala precis så fint eller grovt som du vill.

Se gärna också

Rig-Tig - Cheffy Salt- & Pepparkvarn Chalk -6%

Set med både salt- och pepparkvarn med en höjd på 12,5 cm vardera från danska RIG-TIGs Cheffy-serie.

Måltider utan nymald salt och peppar är knappt värda att inta, så se till att du ger dina kulinariska kreationer den smak de förtjänar med detta salt- och pepparkvarnsset från RIG-TIG. Cheffy-kvarnarna är modernt utformade med en nytänkande twist på en klassisk design med mjukt rundade toppartier och räfflade sidor som ger ett bra grepp under handmalningen. Kvarnarna urskiljs enkelt från varandra tack vare färgerna i mjuka toner som även gör - tillsammans med den eleganta designen – att de sömlöst passar in i alla sorters kök- och middagsmiljöer. Salt- och pepparkvarnarna fylls enkelt på utan spill, och de är båda tillverkade i hållbar keramik för långvarig användning under många år framåt. Kvarnarna har en diameter på 6,5 cm och en höjd på 12,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Byon

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Rörstrand

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Wüsthof

Se alla produkter