Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Svart

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Svart inom kategorin Pepparkvarnar.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Svart -24%

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Iittala

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Aida

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter