Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm

Beställ AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Duospice Mini Kryddkvarn 3,8x15 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Duospice Mini Kryddkvarn från AdHoc är en stilren och elegant kryddkvarn i rostfritt stål som är perfekt för att mala kryddor och kaffe. Den är 15 cm hög och har en justerbar inställning för att ge dig möjlighet att få den perfekta finheten på din krydda.

Ett perfekt verktyg för att få ut det bästa av dina kryddor. Den är robust, hållbar, lätt att använda.

Se gärna också

Zassenhaus - Aachen Pepparkvarn Akryl 14 cm -25%

Aachen pepparkvarn i tålig akryl från Zassenhaus. Den genomskinliga kvarnen med knopp av rostfritt stål ger ett modernt och stilrent uttryck till bord och kök, dessutom får du bättre översikt över kvarnens innehåll.

Denna högkvalitativa pepparkvarn har ett malverk i härdad keramik vilket är nästan omöjligt att slita ut. Det är även motståndskraftigt mot korrosion och kan därmed ge dig perfekt mald krydda under lång tid framöver. Malverket går även att justera till önskad kornstorlek. Vill du ha finmalet eller grovmalet? Det är upp till dig, kvarnen har sex olika kornstorlekar att välja mellan och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad storlek.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Orrefors

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Dorre

Se alla produkter