Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm

Jämför produkt AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm i kategorin Pepparkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Duospice Mini Kryddkvarn från AdHoc är en stilren och elegant kryddkvarn i rostfritt stål som är perfekt för att mala kryddor och kaffe. Den är 22 cm hög och har en justerbar inställning för att ge dig möjlighet att få den perfekta finheten på din krydda.

Ett perfekt verktyg för att få ut det bästa av dina kryddor. Den är robust, hållbar, lätt att använda.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Svart -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Villeroy & Boch

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter