Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Classic Kryddkvarn 4,5x7,5 cm

Beställ AdHoc - Classic Kryddkvarn 4,5x7,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Classic Kryddkvarn 4,5x7,5 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

AdHocs Classic Kryddkvarn 4,5x7,5 cm är en modern och stilren kryddkvarn som är tillverkad av rostfri nan. Den har en elegant och modern design som är skapad av den berömda designern nan.

Den har en kompakt storlek på 4,5x7,5 cm som gör den perfekt för att få plats på köksfönstret eller i skåpet.Kryddkvarnen är utrustad med en justerbar malningsgrad, vilket gör den idealisk för att mal kryddor, kaffe och andra ingredienser. Den har en robust konstruktion som är lätt att rengöra och är gjord med högkvalitativa material som är slitstarka och håller i många år.AdHocs Classic Kryddkvarn är den perfekta tillbehören för att göra dina måltider ännu godare.

Se gärna också

Zassenhaus - Aachen Pepparkvarn Akryl 14 cm -25%

Aachen pepparkvarn i tålig akryl från Zassenhaus. Den genomskinliga kvarnen med knopp av rostfritt stål ger ett modernt och stilrent uttryck till bord och kök, dessutom får du bättre översikt över kvarnens innehåll.

Denna högkvalitativa pepparkvarn har ett malverk i härdad keramik vilket är nästan omöjligt att slita ut. Det är även motståndskraftigt mot korrosion och kan därmed ge dig perfekt mald krydda under lång tid framöver. Malverket går även att justera till önskad kornstorlek. Vill du ha finmalet eller grovmalet? Det är upp till dig, kvarnen har sex olika kornstorlekar att välja mellan och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad storlek.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Skaldjursbestick

Skaldjursbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Vintage

Se alla produkter