Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm

Beställ AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Akasia Kryddkvarn 7x14 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Akasia Kryddkvarn från AdHoc är den perfekta kryddkvarnen för att höja smakupplevelsen och ge maten din egna personliga touch. Den kommer också med en justerbar malningsgrad, så att du enkelt kan anpassa den efter din önskade smak. .

Se gärna också

Zassenhaus - München Pepparkvarn 15 cm Vit/Guld -25%

En exklusiv pepparkvarn ur serien München från Zassenhaus. Den är tillverkad i lackerad bok med eleganta guldlackerade detaljer i stål. Kvarnen blir en fin detalj till ett dukat bord eller ståendes på köksbänken.

Denna effektiva kvarn har ett kvarnverk i härdad keramik som är ett av de hårdaste materialen som finns. Det är inte bara mycket slitstarkt utan även motståndskraftigt mot korrosion. Malverket är även justerbart vilket innebär att du kan anpassa kornstorleken efter dina preferenser. Önskas grovmalet eller finmalet? Det väljer du själv genom att vrida på verket till önskad position. Njut av en professionell kvarn som aldrig gör dig besviken.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Normann Copenhagen

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Nachtmann

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter