Sidan innehåller annonslänkar

Ritz Taklampa Vit/Mässing


Beställ Ritz Taklampa Vit/Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ritz Taklampa Vit/Mässing inom kategorin Pendlar.

Se gärna också

Work Lamp Krom

Designtrion Form Us With Love har skapat Work Lamp för Designhouse Stockholm. Lampan är en multifunktionell modern version av lampor som används på byggarbetsplatser. Häng lampan i taket, på en krok eller ha den liggande på skrivbordet - oavsett hur den används kommer den att skapa en industriell känsla i hemmet. Lampan har en gummisladd med väggkontakt. Glödlampa (halogen 42 W) medföljer.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Globen

Globen, officiellt Avicii Arena (tidigare Ericsson Globe och Stockholm Globe Arena), är en arena belägen i Globenområdet i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Den invigdes den 19 februari 1989 och är världens största sfäriska byggnad. Sedan 5 februari 2010 leder en gondolbana med två runda gondoler upp till Globens topp, 85,20 meter över marken och 130 meter över havet, med namnet Skyview. Globen ägs av Stockholms stad (via SGA Fastigheter). Globen drivs av Stockholm Live.