Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grå

Jämför produkt Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grå i kategorin Pastatallrikar här hos oss.

Produktinformation

Djup tallrik i grått stengods med en diameter på 22 centimeter från danska aidas Relief Stoneware-kollektion.Denna djupa tallrik i grått stengods är en perfekt blandning mellan robust stabilitet och elegant finess, och fungerar likaväl som enkel lunchtallrik som huvudrättstallrik till den mer utförliga trerättersmiddagen. Tallriken har Relief-seriens karaktäristiska räfflade mönster på insidan som ger den en extra designtouch och en unik look som garanterat kommer att imponera på dina middagsgäster.

Tallriken mäter 22 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Fiskars

Se alla produkter
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter