Produkter från Pasta tillbehör

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Pasta tillbehör så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Pasta tillbehör så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Pasta tillbehör

Hitta produkter inom kategorin Pasta tillbehör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Pasta tillbehör.

Pasta (ungefär deg, gröt) är samlingsnamnet på produkter som makaroner, spagetti och liknande. Pasta finns både som färsk och torkad samt med och utan ägg. I väst görs pasta vanligen på durumvetemjöl, medan i öst är det vetemjöl med lägre glutenhalt som används. Det finns även fullkornspasta i handeln. I glutenfri pasta ersätts vetet bland annat med bovete eller majsmjöl. Under 2000-talet finns över 600 pastasorter i världen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pastamaskin rostfritt stål, Judge