Afroart - Hänge Ägg Ull 10-pack Brun/Grå/Vit/Svart

Jämför produkt Afroart - Hänge Ägg Ull 10-pack Brun/Grå/Vit/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Hänge Ägg Ull 10-pack Brun/Grå/Vit/Svart i kategorin Påskdekorationer här hos oss.

Produktinformation

Fina hängen i ull i form av ägg i olika färger från Afroart. Hänget är tillverkat i Nepal av 100 % handtovad ull som importerats från Nya Zeeland.

Detaljerna på hänget har applicerats med så kallad nålfiltning. Mycket dekorativ att hänga i påskriset.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Nääsgränsgården - Höna 9,6 cm Jade/Guld

Höna 9,6 cm från Nääsgränsgården är en go och glad höna med prickar som garanterat kommer att höja påskstämningen hemma. Den charmiga hönan med droppformad kropp och lite tokiga uttryck är den lätt att tycka om - perfekt att ta med som gå bort-present istället för en påsklilja!

Höna har blivit en av Nääsgränsgårdens stora klassiker genom åren, Höna finns i många olika storlekar och färger, från påskens glada färgpalette till mer klassiska färger som kan stå framme hela året om.

Alla hönor är handmålade, därför kan det förekomma avvikelser mellan bild och produkt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Pyrex

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Hällmark

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter