Parasoll

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Parasoll? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Parasoll. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Parasoll så har du kommit rätt.
Sortera

Parasoll

Hitta produkter inom kategorin Parasoll till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Parasoll.

Parasoll (ursprungligen av de latinska orden parare, avvärja, och sole, sol) är ett solskydd som vanligtvis liknar ett stort och robust paraply. Parasoll används på stranden under sol- och badsäsong och på uteserveringar, där det även fungerar som regnskydd. Parasoll brukar fästas i marken eller i en fot som kan vara vatten- eller sandfylld. I Orienten var det under forntiden en värdighetssymbol som hölls över förnäma personer. Det hopfällbara parasollet infördes i Europa under 1600-talet.En äldre form av parasoll kallades en-tout-cas.Ordet "parasoll" kan beläggas i svenska språket sedan 1637. Ordet kommer från franskans "parasol" med samma betydelse.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Classic Parasoll Olivgrön 3x4