AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart

Jämför produkt AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart i kategorin Övriga vin- och bartillbehör här hos oss.

Produktinformation

Vinstopp från AdHoc som förseglar flaskan och håller den lufttät. Platt design så att flaskan passar perfekt i kylskåpsdörren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Pebbly - Mätkanna 20 cl Klar/Blå -25%

Mätglas från franska Pebbly. Liten men otroligt praktisk för daglig användning! 200 ml kapacitet med en noggrannhet på 5 ml / - Ø 6 x 10,9 cm. Pebbly mätglas har en skyddande halkfri silikonbas, som kan tas bort för rengöring eller om du behöver läsa av små gradienter.

Tillverkad i borosilikatglas som är tåligt och lätt på samma gång, lämpligt för användning i mikrovågsugnar, kylskåp och till och med frysar. Inga fler omräkningar mellan olika måttenhet behövs. Den har 4 vätskegrader: cl/ml, kopp och oz. Detta lilla mätglas kan användas inte bara för att mäta mängder, men också för att värma mat i mikrovågsugnen som sedan lätt hälls ut med hjälp av hällpipen.

Handdisk rekommenderas.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter