Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit

Jämför produkt Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Produktinformation

En ny designprodukt från Klong för eldstäder! Det klassiska spjällvredet har utmanats och tagits till en ny nivå Uppdatera din eldstad med Baton spjällvred i grön/vit marmor!

Se gärna också

Umbra - Buddy Schackset 35x36 cm Natur

Schackset i metall med förvaringsutrymme i trä som mäter 35x36x6 cm från Umbras Buddy-serie.

Nu kan du gå ut i strid med kanadensiska Umbras Buddy-maskot! Detta modernt designade schackset med pjäser i form av Buddy-figurer kommer att ge ditt vardagsrum en både elegant och modern touch med sitt bräde och sina roligt utformade pjäser i vackert polerad metall som gör det kul för både stora som små att njuta av det klassiska spelet. Schacksetet har en praktisk storlek som gör det enkelt att flytta på, och när man har spelat färdigt är det bara att förvara alla pjäser i träutrymmet under brädet. Modernt och smidigt! Schackbrädet mäter 35x35x6 cm och är tillverkat i metall med ett förvaringsutrymme i askträ.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Övrig inredning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Eva Solo

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Svanefors

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Ariete

Se alla produkter
Måttsatser

Måttsatser från Kockums

Se alla produkter