Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Grön

Beställ Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Grön inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

En ny designprodukt från Klong för eldstäder! Det klassiska spjällvredet har utmanats och tagits till en ny nivå Uppdatera din eldstad med Baton spjällvred i grön/vit marmor!

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare Boll 12 cm -23%

Fågelmatare i form av en boll ur serien Birds från Rosendahl. Den här fågelmataren kommer med tillhörande band så att den enkelt kan hängas upp ute i din trädgård, på balkongen eller ute på gården. Fyll den med passande mat och låt alla småfåglar få äta sig mätta under vinterhalvåret samtidigt som du får chansen att se olika arter av småfåglar och njuta av en och annan fågelsång.

Fågelmataren är tillverkad av återvunnen plast, ett mycket hållbart material som tål väder, vind och frost. Den har en naturlig färg som smälter in i omgivningen utomhus.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Övrig inredning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från PotteryJo

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gefle

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter