Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Patina Oljelampa Stor Svart

Jämför produkt Klong - Patina Oljelampa Stor Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Patina Oljelampa Stor Svart i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar.

Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren.

Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp. .

Se gärna också

Tenderflame - TenderFuel Lampolja 1 L

TenderFuel är ett revolutionerande miljövänligt bränsle avsett för produkter från TenderFlame. Med TenderFuel får du stora lågor som brinner helt rent och säkert utan att avge någon sot eller giftiga partiklar. Bränslet TenderFuel klassas inte som brandfarligt och ska därför inte förväxlas med lampolja, bioetanol eller annan lätt antändlig vätska. TenderFuel är enbart avsedd för produkter från TenderFlame och kan inte anvädas ihop med kaminer, lyktor eller brännare från andra tillverkare.
TenderFuel ger dig säkra lågor utan att avge någon sot eller andra giftiga partiklar. Bränslet är miljövänligt och klassas inte heller som brandfarligt vilket gör att du kan förvara obegränsade mängder, bränslet fattar endast eld när det kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du kan fylla på din TenderFlame med bränsle medan lågan brinner på ett säkert sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Rösle

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Heirol

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Georg Jensen

Se alla produkter