Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Patina Oljelampa Liten Blå

Beställ Klong - Patina Oljelampa Liten Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Patina Oljelampa Liten Blå inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar.

Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren.

Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp. .

Se gärna också

Klong - Patina Oljelampa Stor Blå

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar. Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.

– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.
– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.
– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren. Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.
– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.
– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Cooee

Se alla produkter