AdHoc - Oljeflaska 18 cm Stål

Beställ AdHoc - Oljeflaska 18 cm Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Oljeflaska 18 cm Stål inom kategorin Oljeflaskor och dressingshakers.

Produktinformation

Oljeflaska från AdHoc. Passar till olivoljan, men även till vinäger och sojan, Droppfri upphällning.

Lätt att öppna och fylla på. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Westmark - Sprayset Olja/Vinäger

Elegant set från tyska Westmark med en oljeflaska och en vinägerflaska, tillverkade i högkvalitativt glas och rostfritt stål. Med flaskornas sprayfunktion doserar du exakt och jämnt fördelat den mängd du vill ha. Snygg duo att ställa fram på matbordet.
Innehåll: 2 x 100 ml

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Bodum

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från ECOlunchbox

Se alla produkter