Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Château Ölglas 41 cl

Jämför produkt Kosta Boda - Château Ölglas 41 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Château Ölglas 41 cl i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

Ölglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest.

Se gärna också

Modern House - Ritzenhoff Ölglas 64,2 cl 2-pack Prost -25%

: Set med 2 ölglas med en volym på 64,5 cl från norska Modern House i samarbete med Ritzenhoff.

Få in Oktoberfestkänslan på riktigt med dessa festliga ölglas från tyska Ritzenhoff i samarbete med Modern House. Ölglasen Weizen är speciellt gjorda för veteöl och är perfekta för avnjutning av din favorit-Weizenbier. Den klassiska veteölsglasformen gör att din valda veteöl – vare sig den är tysk eller belgisk - behåller både smak och arom under en längre tid så att du kan dricka upp ditt glas i egen takt utan att behöva känna dig stressad. Glasen är designade med unika humoristiska motiv som både kommer att låta dig hålla reda på vilket glas som är ditt och höja festkänslan för ett oktoberfestfirande som du garantera aldrig tidigare har skådat! Ölglasen har en volym på 64,5 cl vardera och levereras i en vacker presentask.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter