Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Near You

Jämför produkt Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Near You online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Near You i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

2-pack ölglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden.

Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i rosa heter "Near You". .

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Ölglas 59 cl Klar

Ölglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Vintage

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Modern House

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter