Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Vit

Beställ Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Mugg och Djup tallrik 2 delar Vit inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Ett set med mugg och djup tallrik från Kockums Jernverk i bästa retrostil. Muggen rymmer 37 cl och tallriken har en diameter på 22 cm.

Finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll.

- Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten.

Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Muggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Bitz

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Kosta Boda

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Orrefors

Se alla produkter
Springformar

Springformar från MasterClass

Se alla produkter