Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Mugg utan öra 30 cl Spotted Grey

Jämför produkt Aida - Raw Mugg utan öra 30 cl Spotted Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Mugg utan öra 30 cl Spotted Grey i kategorin Muggar här hos oss.

Produktinformation

Mugg utan öra tillverkad i stengods.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

Arabia - Muminmugg H ABC 40 cl Blå

Muminmugg H 40 cl pryds av bokstaven H och Sniff. På baksidan av den turkosa bokstavsmuggen finns en illustration av muminfamiljen som städar.
Den är en del av Moomin by Arabias nya alfabetskollektion där muminkopparna pryds av bokstäver och muminillustrationer baserade på Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet!

Under 2022 släpps de första muminmuggarna i Moomin by Arabias nya ABC-kollektion. Det är bokstäverna L, O, V och E som tillsammans bildar ordet LOVE. Samtidigt släpps även Muminmugg M och Muminmugg H. Varje år kommer fler bokstavsmuggar med muminillustrationer i alfabetskollektionen så att man kan samla ihop ett helt alfabet med muminmuggar.

Den nya kollektionen med bokstavsmuggar är framtagen i samarbete med Mumininitiativet ”Från A till Ö med Mumin” som vill sprida läs- och skrivglädje.

Bokstäverna på porslinsmuggarna är baserade på Tove Janssons handritade bokstavsillustrationer och på varje mugg finns även unika karaktärer från mumintrollens värld, både på fram och baksidan.

Alfabetsmuggarna med bokstäver och muminillustrationer är perfekta som födelsedagspresent, doppresent eller studentpresent där den som får en muminmugg med samma bokstäver som sina initialer garanterat kommer bli glad!
Varför inte kombinera flera muggar till ett ord! LOVE är de första bokstäverna som släppts och vad är finare att få, eller ge bort, än det budskapet? Eller HOME, där du kombinerar denna fina H bokstavsmugg med den nya M-muggen samt Muminmugg O och Muminmugg E!

Mumin ABC muggarna i alfabetskollektionen är i en större storlek på 0,4 L, dvs 40 cl jämfört med den klassiska storleken på muminmuggar som är 30 cl.
Denna turkosa muminmugg i en stor härlig version passar perfekt som kaffekopp eller temugg till kvällsteet eller morgonkaffet.
De passar även bra att servera efterrätt och dessert i!

Formen på muggarna är dock fortfarande den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla muminmuggar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är Muminmugg H ABC Turkos tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Extra långa gardiner

Extra långa gardiner från Premium Collection

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Gustavsberg

Se alla produkter