Aida - Raw Crafted Arctic White Kaffekopp 20 cl

Jämför produkt Aida - Raw Crafted Arctic White Kaffekopp 20 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Kaffekopp 20 cl i kategorin Muggar här hos oss.

Produktinformation

Handgjord kaffekopp i vitt stengods med en volym på 20 cl från danska aidas Raw Crafted Arctic White-serie.Avnjut allt från en fyllig latte med skummad mjölk till en kopp morgonkaffe som är svart som natten med denna handgjorda kaffekopp från aida. Kaffekoppen är högkvalitativt tillverkad i vitt stengods som har dubbeleldats och sedan täckts med en represistent glasyr för lång hållbarhet i flera år framåt och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden.

Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kaffekoppen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Orrefors

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Klimchi

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter