Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt

Jämför produkt Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt i kategorin Muggar här hos oss.

Produktinformation

En mugg i matt svart från Aida i serien Quadro. Muggen har en snygg design i stark stengodskvalitet.

Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta.

Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande. .

Se gärna också

Arabia - Muminmugg H ABC 40 cl Blå

Muminmugg H 40 cl pryds av bokstaven H och Sniff. På baksidan av den turkosa bokstavsmuggen finns en illustration av muminfamiljen som städar.
Den är en del av Moomin by Arabias nya alfabetskollektion där muminkopparna pryds av bokstäver och muminillustrationer baserade på Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet!

Under 2022 släpps de första muminmuggarna i Moomin by Arabias nya ABC-kollektion. Det är bokstäverna L, O, V och E som tillsammans bildar ordet LOVE. Samtidigt släpps även Muminmugg M och Muminmugg H. Varje år kommer fler bokstavsmuggar med muminillustrationer i alfabetskollektionen så att man kan samla ihop ett helt alfabet med muminmuggar.

Den nya kollektionen med bokstavsmuggar är framtagen i samarbete med Mumininitiativet ”Från A till Ö med Mumin” som vill sprida läs- och skrivglädje.

Bokstäverna på porslinsmuggarna är baserade på Tove Janssons handritade bokstavsillustrationer och på varje mugg finns även unika karaktärer från mumintrollens värld, både på fram och baksidan.

Alfabetsmuggarna med bokstäver och muminillustrationer är perfekta som födelsedagspresent, doppresent eller studentpresent där den som får en muminmugg med samma bokstäver som sina initialer garanterat kommer bli glad!
Varför inte kombinera flera muggar till ett ord! LOVE är de första bokstäverna som släppts och vad är finare att få, eller ge bort, än det budskapet? Eller HOME, där du kombinerar denna fina H bokstavsmugg med den nya M-muggen samt Muminmugg O och Muminmugg E!

Mumin ABC muggarna i alfabetskollektionen är i en större storlek på 0,4 L, dvs 40 cl jämfört med den klassiska storleken på muminmuggar som är 30 cl.
Denna turkosa muminmugg i en stor härlig version passar perfekt som kaffekopp eller temugg till kvällsteet eller morgonkaffet.
De passar även bra att servera efterrätt och dessert i!

Formen på muggarna är dock fortfarande den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla muminmuggar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är Muminmugg H ABC Turkos tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter