Klong - Julius Serveringsvagn rektangulär Grå

Beställ Klong - Julius Serveringsvagn rektangulär Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Julius Serveringsvagn rektangulär Grå inom kategorin Möbler övrigt.

Produktinformation

Serveringsvagnen Julius är en praktisk och stilren förvaringsmöbel på hjul för både hemmabruk och kontorsmiljö.  Vagnen är formgiven av designerduon Boberg & Ridderstråle för Klong och är tillverkad av lackad stål med trädetaljer av ek. .

Se gärna också

Gejst - Nivo Hylla F 64 Ljus ek/Vit

Nivo Hylla F är designad av Böttcher & Kayser för danska Gejst. Hyllans funktion såväl som dess form och uttryck har varit i fokus i formgivningsprocessen. Det resulterade i denna minimalistiska hylla i två plan i stilren design. De rena linjerna, utan några synliga skruvar, ger ett fräscht och elegant intryck.

Hyllan Nivo är både snygg och praktisk som förvaring i alla hemmets rum. Häng exempelvis upp i vardagsrummet eller i sovrummet för att visa upp dina allra vackraste föremål. Välj mellan svartmålade hyllplan i stål med svart askträ eller vitmålade hyllplan i stål med naturfärgad ek. Kombinera gärna med någon av de andra Nivo-hyllorna A-H.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Möbler övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Cooee

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Nuts Innovations

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Rörstrand

Se alla produkter