Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit

Beställ Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen.

Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Kräm

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Måttsatser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Byon

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Iittala

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rosti

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Westmark

Se alla produkter