Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Måttbringare 0,7 L Kräm

Jämför produkt Kockums - Måttbringare 0,7 L Kräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Måttbringare 0,7 L Kräm i kategorin Måttsatser här hos oss.

Produktinformation

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen.

Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Vit -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Måttsatser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Kockums

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Vintage

Se alla produkter