Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Måttbringare 0,7 L Grå

Beställ Kockums - Måttbringare 0,7 L Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Måttbringare 0,7 L Grå inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen.

Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror.

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Måttkopp 4 delar Röd

Mått i ett praktiskt set om 4 delar som smidigt kan förvaras i varandra för att skapa yteffektivitet i ditt kök.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Måttsatser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Vintage

Se alla produkter
Fat

Fat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter