Sidan innehåller annonslänkar

Aiden matta beige

Beställ Aiden matta beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aiden matta beige inom kategorin Mattor.

Produktinformation

Handvävd matta i återvunnet läder och bomullsgarn. Mattan har en neutral färgskala som går ton i ton, vilket gör att den passar i de flesta hem oavsett inredningsstil.

En mindre matta som passar lika bra i köket som i hallen eller vardagsrummet. Material 90% återvunnet läder och 10% bomullsgarn.

Se gärna också

Touch matta ljusbeige

Tuftad matta som är extra mjuk och skön att gå på. Materialet fäller inte och har en tät och exklusiv yta. Fransen är ca. 1,5 cm och den täta väven ger bra dämpning och isolering. Tips! Mattan kan klippas till den storlek du önskar och fogas till en större storlek med tejp på baksidan! Lägg ett halkskydd under mattan för att hålla den på plats.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Aida

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter