Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 20 cm Vit

Beställ Aida - Raw Tallrik 20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 20 cm Vit inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar.

Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods.

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn.

Produkter från kända varumärken
Redskapset

Redskapset från Yamazaki

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kay Bojesen

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Rösle

Se alla produkter