Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun

Beställ Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar.

Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods.

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn.

Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Orrefors

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Gefu

Se alla produkter