Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm

Beställ Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

Handtillverkad rektangulär tallrik i vitt stengods som mäter 23,5x15 cm från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Lägg upp kallskuret, sushi eller snittar på detta vackert designade rektangulära fat från danska aida. Tallriken är handtillverkad i dubbeleldat vitt stengods och har täckts av en represistent glasyr för att säkerställa hög kvalité.

Tallriken mäter 23,5x15 cm och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Tallriken passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Modern House

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Carolina Gynning

Se alla produkter