Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm

-25%

Jämför produkt Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm i kategorin Matbestick styck här hos oss.

Produktinformation

Bergen stekkniv från Robert Welch passar utmärkt till grillmåltiden eller när kött serveras tack vare det tandade bladet. Ett välbalanserat bestick som med sin glansiga yta förgyller stund och bord.

Serien Bergen är en bestickkollektion som präglas av tidlös design och kännetecknas av den avsmalnade delen vid handtagets slut som bäst kan beskrivas som en nypning. Bergen besticken tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med en glänsande satin-finish.

Se gärna också

Sabre - Bistrot Bestickset 4 delar Grön

Vill du också få in den franska känslan i ditt hem? Bistrot Bestickset från Sabre Paris, här i ett set om 4 delar, är en elegant klassiker. Sabre har egen tillverkning i sin fabrik i Frankrike, och setet Bistrot är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, med handtag i BPA-fri akryl. Den minimalistiska känslan på handtagen gör at de passar bra både i det klassiska och det moderna hemmet, och kan ge en känsla av en fransk restaurang även hemma.

Detta set om 4 delar passar bra om man vill utöka sitt redan befintliga set, eller föredrar en mindre uppsättning. Duka upp med dem till en god festmiddag, eller till vardagens måltider. Det rostfria stålet är ett mycket tåligt och hållbart material, och även akrylhandtagen är av hög kvalitet, detta är bestick som kan bli en följeslagare under lång tid! - 1 st sked
- 1 st gaffel
- 1 st kniv
- 1 st tesked

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia