Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Sked 4-pack Svart

Jämför produkt Aida - RAW Sked 4-pack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Sked 4-pack Svart i kategorin Matbestick styck här hos oss.

Produktinformation

Ett 4-pack skedar från Aidas serie Raw, designade av Christiane Schaumburg-Müller. Skedarna har en elegant och stilren design och passar därmed till alla serviser och dukningar.

De långa skedarna är speciellt framtagna för att användas till en ljuvlig kaffe latte men kan likväl användas till smoothies, desserter och annat gott. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin.

Se gärna också

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Guld -25%

Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Design House Stockholm

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Iittala

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter