Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Gaffel 4-pack Guld

Jämför produkt Aida - Raw Gaffel 4-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Gaffel 4-pack Guld i kategorin Matbestick styck här hos oss.

Produktinformation

Gaffeln Raw från Aida har ett avskalat och mycket enkelt utseende. Tillverkade rostfritt stål, i ett samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Se gärna också

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart -18%

Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Termometrar

Termometrar från ETI

Se alla produkter