Sidan innehåller annonslänkar
KitchenAid

9 Cup Matberedare 2,1 L Röd

Kontrollera pris

Köp nu

Matberedaren från KitchenAid på 2,1 liter tar lite plats men är till stor hjälp i köket. Maskinen hjälper dig att blanda, strimla och hacka. Den kan till och med knåda deg för bröd och pizza! Matberedaren har 3 hastigheter att välja på och en effekt på 250 watt. Plastskålen rymmer 2,1 liter. Standardutrustning som ingår – 2.1-liters bunke med lock med gångjärn och en liten matartub med två-delad matkolv – Degkniv, för att knåda pizza- eller bröddeg – Multifunktionsblad (rostfritt stål), för att hacka, finhacka, mosa eller blanda – 2 mm fin skiva (vändbar), för att strimla och skiva – 4 mm mellantjock skiva (vändbar), för att strimla och skiva – 6 mm tjock skiva, för att skiva frukt, grönsaker, ost, choklad Alla tillbehören får plats inne i bunken när de inte används, sladden rullas ihop undertill. KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.


Jämför produkt 9 Cup Matberedare 2,1 L Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 9 Cup Matberedare 2,1 L Röd i kategorin Matberedare här hos oss.

Kategori: Matberedare
Artikelnummer: 123072
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Rode

Rode kan syfta på: Rode (efternamn) – ett efternamn Rode, England – en ort och civil parish i Somerset, England