Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Mandolin 3 blad

Jämför produkt Kockums - Mandolin 3 blad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Mandolin 3 blad i kategorin Mandoliner här hos oss.

Produktinformation

Denna mandolin med hållare från Kockums skivar enkelt alla sorters rotfrukter, grönsaker och frukter med sina tre vassa knivblad. En underbar mandolin som ger jämna och fina skivor varje gång samt underlättar matlagningen.

Ett redskap som ökar effektiviteten i köket och som du kommer ha stort nöje av. Mandolinen diskas för hand och torkas av direkt efter med handduk.

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Mandolin 23 cm Grå -25%

En mandolin är något som borde finnas i varje kök!

Joseph Josephs Duo Mandolin kommer med en genomtänkt hållare där du enkelt fäster fast råvaran du ska skiva och på så sätt håller fingrarna långt borta från det vassa bladet. Men en mandolin kan du snabbt och smidigt skiva zucchini till sommarens grillkvällar lika väl som du fixar potatisen till gratängen en kulen kväll i november.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mandoliner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattor

Mattor från Hay

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Spiegelau

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter