Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Mandolin 1 blad

Beställ Kockums - Mandolin 1 blad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Mandolin 1 blad inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Få fina, jämna skivor varje gång med denna fina mandolin i bokträ från Kockums. Mandolinens vassa blad skär frukter, grönsaker och rotfrukter utan problem och gör att du sparar tid i köket.

Ett behändigt redskap att ha i köket som underlättar de vardagliga sysslorna. Bladet är vasst så se till att använda mandolinen säkert genom att akta fingrarna.

När mandolinen inte används kan den antingen hängas upp på en krok i köket eller förvaras i en låda. Diskas för hand och torkas av efter med handduk.

Se gärna också

Oxo - Good Grips Mandolin 2.0

OXO skapade sin första mandolin 2004, och har sedan dess fulländat konsten att skiva och tärna. Mandolin 2.0 kombinerar dem bästa egenskaperna från den ursprungliga modellen med flertalet uppgraderingar och ger dig möjlighet att välja mellan 21 olika sorters skivor. Mandolinen har japanska blad i rostfritt stål, som med sin skärpa skivar även dem mjukaste grönsakerna och frukterna. Välj mellan 17 tjocklekar, från 1 till 9 mm, och flertalet olika skivor som vågiga, strimlor eller våfflade. Förbered mat som en professionell kock, utan att ens behöva röra en kniv!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mandoliner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Arabia

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter