Produkter från Madrasskydd

52 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Madrasskydd så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Madrasskydd så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Madrasskydd

Hitta produkter inom kategorin Madrasskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Madrasskydd.

Madrasskydd är ett textilskydd som ska läggas under lakanet för att skydda madrassen från nedsmutsning. Det kan även i vissa fall skydda sängen. Madrasskydd kan ha resårband i kanterna så det lätt kan spännas över madrassen. Det kan exempelvis vara i ett tunt frottétyg. Madrasskyddet kan även vara av typen sängkappa, där det hänger längs kanterna på madrassen. Man kan ha ett madrasskydd runt resårmadrass och sedan en bäddmadrass över.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Bomullsmadrasskydd 90 x 210 cm, Värnamo of Sweden