Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Glaslock 30 cm

Beställ Kockums - Glaslock 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Glaslock 30 cm inom kategorin Lock.

Produktinformation

Ett elegant glaslock från Kockums som passar till deras kolstålsstekpannor på 30 cm i diameter. Perfekt för dig som exempelvis vill kunna göra en gryta direkt i pannan, bibehålla värmen vid servering direkt ur pannan eller helt enkelt vid behov.

Det går att använda glaslocket till alla sorters värmekällor och det diskas enkelt i diskmaskin. Den är tillverkad av glas från Emmaboda, knoppens rostfria stål från Bredaryd och monterad i Anderstorp. .

Se gärna också

Scanpan - TechnIQ Glaslock 33x33 cm -18%

Lock i härdat glas från Scanpans serie TechnIQ. Locket passar till den större stekpannan TechnIQ Roaster 33 cm. Ugnssäkert upp till 230 grader.

Serien TechnIQ är också resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett perfekt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Lock

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Blomus

Se alla produkter
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter