Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Glaslock 28 cm

Beställ Kockums - Glaslock 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Glaslock 28 cm inom kategorin Lock.

Produktinformation

Fint glaslock från Kockums som passar till deras stekpannor med en diameter på 28 cm. Använd glaslocket när du vill tillreda en mustig soppa eller sås direkt i pannan eller för att bibehålla värmen vid servering, eller helt enkelt när behovet finns.

Det går att använda glaslocket till alla sorters värmekällor och det diskas enkelt i diskmaskin. Den är tillverkad av glas från Emmaboda, knoppens rostfria stål från Bredaryd och monterad i Anderstorp. .

Se gärna också

Scanpan - TechnIQ Glaslock 33x33 cm -18%

Lock i härdat glas från Scanpans serie TechnIQ. Locket passar till den större stekpannan TechnIQ Roaster 33 cm. Ugnssäkert upp till 230 grader.

Serien TechnIQ är också resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett perfekt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Lock

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Cooee

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från IHR

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Muurla

Se alla produkter