Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 24 cm


Jämför produkt Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 24 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 24 cm i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken. Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt. Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm.

Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format. .

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia